top of page

OM UNIPED

Uniped er en organisasjon med over 100 ansatte som gir omsorg og støtte til ungdommer i en utfordrende fase av livet. Selv om vi ikke er blant de største organisasjonene, har vi lang erfaring og høy kompetanse innen vårt felt. Vi legger stor vekt på å utvikle de beste medarbeiderne som brenner for å hjelpe ungdommer på vei til en bedre fremtid.

Vårt mål er å gi ungdommene en trygg og stabil base å stå på, slik at de kan utvikle seg og realisere sitt potensiale. Som organisasjon legger vi stor vekt på å skape et inkluderende og støttende arbeidsmiljø for våre ansatte. Vi investerer i våre ansattes trivsel og utvikling, og tilbyr et godt arbeidsmiljø, og kontinuerlig kompetanseutvikling med kursing og seminarer.

Vi har en lav terskel for å lytte til ansattes forslag og ideer, og tror på verdien av å involvere våre ansatte i utviklingen av organisasjonen.

Vi er stolte av å være en viktig aktør i barnevernssektoren, og vårt mål er å gjøre en forskjell i livene til de unge menneskene vi jobber med. Vi er store nok til å bidra og hjelpe ungdommene, samtidig som vi har en personlig og tett tilnærming til hvert enkelt individ. Hos oss vil du finne en dedikert organisasjon som jobber for å gi ungdommene den støtten og omsorgen de trenger.

bottom of page